top of page

SAME OG 
KVEN VIMPEL

Leter du etter det samisk eller kvenvimpel til flaggstangen, på fasaden eller på båten?

Hos Flaggbutikk er du garantert et same vimpel med et slående utseende. Det samisk eller kvenvimpel fra Flaggbutikk er fargeekte, vind-, vann- og UV-bestandig. Hos Flaggbutikk er du sikret enkel og langvarig bruk av flagget ditt. Takket være den flotte trykketeknikken forblir de lyse fargene til det norske vimpel slående for langvarig vimpelmoro!

Ønsker du å kjøpe Samisk eller kvenvimpel?

Samevimpel til flaggstangen, på fasaden eller på båten er levert av Flaggbutikk fra den sterke flaggduken Spun-Poly, dette spesielle polyesterstoffet varer 20 % lenger enn andre typer stoff. Det same vimpel til båten eller fasaden er av beste kvalitet.

Vi kan garantere denne kvaliteten gjennom mange års erfaring med trykking av vimpel, både silketrykk og digitalt. Vi bruker kun materialer av høy kvalitet. Vimpler våre har høy standard med flerrfri bruddbånd og stropp/snor for enkel og komfortabel bruk. De samisk vimpel for flaggstenger fra 5 meter er utstyrt med flerrfri bruddbånd og klips for enkel heising av vimpler. Ta det samisk vimpel til Flaggbutikk på båten din når du skal seile i Norge eller heng samevimpel på fasaden eller i masten.

fasade same vimpel.PNG

Samisk Vimpler

Fra:

NOK 665

Inklusive MVA
fasade vimpel.PNG

Kven Vimpler

Fra:

NOK 665

Inklusive MVA
bottom of page